Transformatie & groei

Transformatie begint vaak met een onbewust gevoel dat er iets niet meer klopt. Een bepaalde onrust of onvrede over de huidige gang van zaken of behoefte aan een nieuwe koers. Belangrijk is om te duiden waar deze onrust vandaan komt. 

Ben je nog bezig in lijn met jouw core business? Doen zich misschien nieuwe mogelijkheden voor die nog niet benut worden? Of vraagt een verandering om een vernieuwde aanpak of werkwijze? 

We helpen jou om enerzijds ruimte te maken om deze vragen te beantwoorden en helderheid te creëren, en anderzijds met een passende strategie om weer verder te gaan. 

Hoe doen we dit? 

Iedere onderneming is uniek en vraagt om een aanpak die past binnen de specifieke context en situatie. Toch blijft één ding een cruciaal startpunt in ieder traject: luisteren. Dit is essentieel om een begrip te krijgen van wat er speelt en een transformatie van binnenuit te begeleiden. 

Behalve te luisteren, stellen we de vragen die gesteld moeten worden om zaken helder te krijgen. Met behulp van een stapsgewijze methode begeleiden we jou en jouw mensen in de transitie van voelen naar doen, van onrust naar hernieuwde  energie.   

 Hoe ziet een mogelijk traject eruit?

Voorafgaand aan een traject wordt er altijd een kosteloze intake gepland. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, vormen we een beeld van het vraagstuk en onze mogelijke begeleiding daarin.

Mocht dit aansluiten, dan formuleren we aan het begin van het traject gezamenlijk een doelstelling. Jij bent hierbij in de lead. Dit is belangrijk, want het uitgangspunt is altijd om transformatie van binnen naar buiten te realiseren. 

Wij begeleiden in het proces. Inhoudelijk en persoonlijk. Met aandacht voor behaviour en business. 

Dit betekent dat wij samen met jou kijken naar de core business en zo nodig een financiële analyse uitvoeren, maar daarnaast ook focussen op mens en gedrag. Gedragsverandering ligt aan de basis van ieder veranderproces. Nieuw gedrag als sleutel tot nieuw resultaat. 

 

 

Over Christel

Met haar ondernemersbloed en achtergrond in veranderkunde, helpt Christel ondernemers aan nieuw perspectief en de juiste focus. Ze ontrafelt waar de onrust vandaan komt en brengt hen terug naar hun kern: naar hun basis, hun ondernemerskracht. Ze helpt hen hun uniéke kracht ontdekken, om vanuit daar de voor hen juiste richting te bepalen. Ze adviseert en coacht op bevlogen wijze en biedt daarbij praktische tools die net even anders zijn. Doortastend en nieuwsgierig, deskundig en betrokken.

CONTACT

Wil je contact opnemen of een gratis intake?

Hoe kan ik je helpen?