Starterstraject

Als starter komt er veel op je af. Je bent je bedrijf begonnen vanuit je drive en passie voor jouw product of dienst en je wilt gewoon aan de slag. Het enige dat je nodig hebt is een website… toch? 

Je zal niet de eerste enthousiaste ondernemer zijn die wat overweldigt wordt in deze fase. Daarom hebben wij een pakket ontworpen waarmee jij die vliegende start kan maken.

We beginnen bij de fundamentals: waar staat jouw onderneming voor, wat is je propositie en niche en hoe ga je geld verdienen.

Je gaat aan de slag met jouw missie, visie en kernwaarden en het helder maken van jouw doelgroep en waardepropositie.

Waarom besteden we hier aandacht aan? Omdat jouw business het meest kans van slagen heeft als je gelooft in de essentie ervan. Ruimte en tijd maken om dit uit te kristalliseren gaat je enorm veel opleveren further down the road.

Helderheid over de fundamentals vormt meteen de basis voor het vervolg, namelijk jouw website en (online) communicatie uitingen. Wij helpen jou de vertaalslag te maken naar de online omgeving en de jouw unieke waarde propositie op authentieke wijze uit te dragen. Dit is een proces van co-creatie met als doel: een stevige, professionele positionering die jou de klanten oplevert waar je zo enthousiast van wordt.

Over Christel

Met haar ondernemersbloed en achtergrond in veranderkunde, helpt Christel ondernemers aan nieuw perspectief en de juiste focus. Ze ontrafelt waar de onrust vandaan komt en brengt hen terug naar hun kern: naar hun basis, hun ondernemerskracht. Ze helpt hen hun uniéke kracht ontdekken, om vanuit daar de voor hen juiste richting te bepalen. Ze adviseert en coacht op bevlogen wijze en biedt daarbij praktische tools die net even anders zijn. Doortastend en nieuwsgierig, deskundig en betrokken.

CONTACT

Wil je contact opnemen of een gratis intake?

Hoe kan ik je helpen?